Post about contoh biantara bahasa sunda blgspot com

Contoh Biantara Bahasa Sunda Blgspot Com

  • Contoh Pidato Contoh Pidato Sunda Biantara Laporan

    Biantara Laporan Ketua Panitia Pasanggiri Pupuh Hatur nuhun ka pangatur acara anu parantos masihan waktos sareng tempat ka sim kuring kango ngadugikeun contoh pidato contoh pidato sunda biantara paturay Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa

  • Contoh Pidato Bahasa Sunda

    Contoh pidato bahasa sunda dengan judul hakikat ikhlas dina ibadah kumn teks pidato bahasa sunda محمد اندرا Mas saya lagi butuh contoh sambutan ketua panitia isra mi'raj dalam bahasa sunda bisa tolong bantu di posin ga soalnya saya lagi butuh untuk acara tersebut

  • Contoh Pidato Bahasa Sunda Conto Pidato Basa Sunda

    Pidato Bahasa Sunda dengan tema tentang "Perluna Kaum Rumaja Dina Ngamumule Basa Sunda Dina Raga Ngamekarkeun Budaya Nasional" contoh undangan dalam bahasa sundauleman dina bahasa sunda Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Dina harepan urang sadaya dina kaayaan sehat wal’afiat.Amin.

  • 16.73MB - 1.8117 seconds