Post about perkara jimak

Perkara Jimak

  • Soal Jawab Puasa Perkara Yang Tidak Membatalkan Puasa

    Perkara Yang Membatalkan Puasa; Perkara Yang Tidak Membatalkan Puasa; Jimak Ketika Puasa Ganti; Puasa Ganti; Fidyah Puasa Wanita Hamil; Artikel Puasa. perkara dilarang ketika jimak blog maklumat PERKARA MAKRUH BERJIMAK 1. Tidur tanpa membersihkan alat sulit. 2. Tidur tanpa wuduk. 3. Melihat alat sulit isteri. 4. Melakukan jimak tanpa bercumbuan.

  • Jimak Menurut Islam Jalan Akhirat

    PERKARA-PERKARA PENTING SEMASA MELAKUKAN PERSETUBUHAN 1. Bertaubat dan Memohon Keampunan Di malam pertama Islam menganjurkan kepada pasangan suami isteri rbf online perkaraperkara sunat makruh dan haram dalam B.Perkara Yang Makruh dalam Persetubuhan 1.Makruh jimak pada malam dua hari raya dan pada awal pertengahan (tanggal 15) dan akhir tiap-tiap bulan Islam.

  • Perkaraperkara Yang Membatalkan Puasa Majlis Ugama

    PERKARA-PERKARA YANG MEMBATALKAN PUASA - Melakukan jimak (hubungan seks) pada siang hari - Kedatangan haidh, nifas atau kelahiran bagi wanita - Menjadi gila perkara yang makruh dan haram dalam berjimak blog PERKARA MAKRUH BERJIMAK. 1. Tidur tanpa membersihkan alat sulit. 2. Tidur tanpa wuduk. 3. Melihat alat sulit isteri. 4. Melakukan jimak tanpa bercumbuan.

  • 0.07MB - 0.0788 seconds