Post about pidato basa sunda seserahan panganten

Pidato Basa Sunda Seserahan Panganten

  • Contoh Pidato Contoh Pidato Sunda Biantara Nyérénkeun

    Contoh Pidato Sunda | Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén | Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé contoh pidato contoh pidato sunda biantara nyérénkeun Contoh Pidato Sunda | Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén | Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Lalaki

  • Tuladha Pidato Seserahan Wong Jowo

    Pidato Seserahan 1. Atur Pasrah pinanganten Kakung Assalamu alaikum wr. Wb Kasugengan saha sih nugrahaning Gusti ingkang akarya Loka mugi kajiwa lan kamus basa sunda blogna kang héndry manfaatkeun hatur nuhun kana perhatosanna. Nanging diajar Basa Sunda teu cekap ku ningali kamus, seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana.

  • Kumn Contoh Pidato Juli 2010

    Anda mungkin mulai merasa kesal ketika mencari contoh pidato sunda di internet ternyata tidak menemukannya padahal ketika Anda mengetik kata 'contoh pidato pidato penyerahan pengantin memakai bahasa jawa contoh naskah pidato penyerahan pengantin memakai bahasa jawa

  • 16.75MB - 1.2873 seconds