Post about produk awet muda puteri alya

Produk Awet Muda Puteri Alya

  • Produk Kecantikan Awet Muda Gold Puteri Alya

    Cara Pengambilan: Awet MudaGold; 1 hari 1 sachet diambil semasa perut kosong sebelum sarapan. Terus dituang ke dalam mulut tanpa perlu dibancuh.Berhenti makan ketika puteri alya – awet muda awet muda gold perkasa KHASIAT AWET MUDA Dikilangkan di kilang yang bertaraf IMP(Amalan Pengilangan Islam) di mana bukan sahaja mementingkan kualiti malah dapat membina spiritual pengguna.

  • Az Beauty Shoppe

    menjual pelbagai produk penjagaan kesihatan: produk pelangsingan badan,produk kecantikan dan kolagen,produk makanan atau minuman kesihatan,produk suami puteri alya – awet muda awet muda gold perkasa susu k Produk Kesihatan Puteri Alya.. AWET MUDA GOLD. Harga Promosi : RM125.00. Harga Jualan : RM140.00 (SM) / RM150.00 (S/S) Isi kandungan : 1 kotak (24 sachet x 20 ml)

  • Shoppingdjari2u Beauty Healthcare Puteri Alya Awet Muda

    PERTAMA DI MALAYSIA DIPERKAYAKAN DENGAN SAFFRON, LOBATA, KOLAGEN DAN UBI BIT MERAH. Awet Muda merupakan produk terbaru keluaran Puteri Alya yang kaya dari sahabat roselle marketing harga promosi awet muda gold KHASIAT BAHAN-BAHAN YANG TERDAPAT DI DALAM AWET MUDA GOLD Awet Muda Gold merupakan produk terbaru keluaran ekslusif dari Puteri Alya yang dirumus khas dari

  • 0.07MB - 0.0102 seconds