Post about conto carpon sunda

Conto Carpon Sunda

  • Mitra Sunda Mangle2439 Slideshare

    Mitra Sunda - Mangle2439 Document Transcript. N gahaja nyodorkeun istilah “diaspora” dina nomer ieu téh, kahijina ieu istilah téh ku batur mah geus conto naskah drama bahasa sunda 8 urang ~ contoh tugas makalah Conto Naskah Drama Bahasa Sunda 8 Urang Judul Drama : KALEUNGITAN DOMPET Pamaén : Dhea Syifa Shafira = Murid Dwimata Tesa Artika

  • Kumn Carpon Singkat ~ Contoh Tugas Makalah

    Contoh Tugas Makalah Merupakan Portal Terbaik Seputar Tugas Makalah Pendidikan Indonesia yang Selalu Terbaru urang sunda namplokkeun kasono di alam maya Namplokkeun Kasono di Alam Maya KAMUS BAHASA DAN SENI BUDAYA SUNDA KUNO ABAD XI SAMPAI DENGAN XX MASEHI

  • Kuringmah Urang Sunda

    Ari diarah supana, kudu dipiara catangna. Hartina : Naon baé anu méré hasil ka urang kudu diurus bener-bener. Asa nyanghulu ka jarian. Hartina : Ngawula ka nu kamus basa sunda blogna kang héndry manfaatkeun hatur nuhun kana perhatosanna. Nanging diajar Basa Sunda teu cekap ku ningali kamus, seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana.

  • 0.1MB - 0.036 seconds