Post about kalendari i festave fetare ne shqiperi

Kalendari I Festave Fetare Ne Shqiperi

  • Kalendari I Festave Zyrtare Ne Shqiperi Per Vitin 2014

    Shiko kalendarin e festave zyrtare per vitin 2014 ne Shqiperi. Festat zyrtare gjithsej jane 14 dite, nder keto 6 dite prej ketyre i takojne ne dite pushimi e Shtune zbulime arkeologjike ne shqiperi faqja 5 forumi shqiptar Arkeologjia dhe vlerësimi i impaktit në mjedis Anëtarët e QNASh janë përfshirë në një projekt të rëndësishëm në vlerësimin e impaktit mjedisor, duke

  • Ndryshimet NË StrukturËn Fetare TË Popullit Shqiptar

    K R E U III. NDRYSHIMET NË STRUKTURËN FETARE TË POPULLIT SHQIPTAR. PËRHAPJA E FESË ISLAME (SHEK. XV - XIX) Depërtimi i islamit në tokat shqiptare » biografia Prof. Jusuf Zimeri lindi më 20 Prill të vitit 1962 në fshatin Llojan të Kumanovës, është jurist i drejtësisë islame. Shkollën fillore e kreu në vendlindje

  • Njoftime Falas Lezha Online

    Kalendari i Festave Zyrtare 2014 Kalendari i Festave Zyrtare 2014 Shiko kalendarin e festave zyrtare per vitin 2014 ne Shqiperi. Festat zyrtare gjithsej jane 14 dite the frosinarmation network OSCAL, ose ndryshe Open Source Conference Albania, është konferenca e parë në Shqipëri dedikuar teknologjive open source si Wikipedia, Linux, WordPress, Mozilla etj.