Post about artikel bewara bahasa sunda

Artikel Bewara Bahasa Sunda

  • Naskah Panata Acara Mc Bahasa Sunda ~ Untaian Kata

    Nepangkeun wasta pu Siti Nur Azizah Alumni angkatan 1993. Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina artikel acil kamus indonesia sunda Mohon bantuannya kepada yang peduli melestarikan Bahasa Sunda. Mari Belajar Bahasa Sunda bersama-sama. Hayu urang diajar Basa Sunda babarengan.

  • Kamus Basa Sunda Blogna Kang Héndry Manfaatkeun

    hatur nuhun kana perhatosanna. Nanging diajar Basa Sunda teu cekap ku ningali kamus, seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana. this is sunda sampurasun wilujeng sumping Sunda Kingdom. Th e Sunda Kingdom was a Hindu kingdom located on the western part of Java from 669 to around 1579, covering areas of present-day Banten, Jakarta, West

  • Kuringmah Urang Sunda

    Wayang Golek adalah suatu seni pertunjukan wayang yang terbuat dari boneka kayu, yang terutama sangat populer di wilayah Tanah Pasunda nulis aksara sunda sampurasun wilujeng sumping Mandala Maya (Website) keur sing saha bae nu hayang nyaho kana pangaweruh Ki Sunda, utamana basa, sastra, sajarah, seni-budaya, pangaweruh, adat jeung sajabana