Post about ayat pendek power

Ayat Pendek Power

  • Sailing Adventures Another Day Another Bay

    Sailing adventures offer a unique holiday experience that will enrich the senses and invigorate your passion for exploring the world’s most idyllic waterways. koleksi lawak jenaka ayat power pepatah mengarut Sesape yang ada koleksi lawak tu share lah kat sini dengan anto email ke damak_76@hotmail.com. Lawak yang tersiar tu tak dapat apa2 bayaran, cuma aku

  • Cerita Pendek Slideshare Upload Share And Discover

    Cerita pendek Document Transcript. CERITA PENDEK ; Bo la. I ni bo la. I ni bo la Ra ju. Bo la Ra ju i ni ba ru. Ba pa ba ru be li bo la i ni. 1 malaysians must know the truth dah skirt pendek tak "Begitu juga pramugari yang memakai skrit yang sangat pendek, terbelah di belakang," katanya. Beliau berkata demikian semasa bertanya soalan ketika Rohani

  • Ayat Jiwang

    korang mesti tertnye2kan knpe aq dah lame tak buat ayat-ayat jiwang ni,so skrng ni aq nk buat ayat tntang lawak plk dulu ayat-ayat cinta so aq nk jgk ubah-ubah ayat ayat putus cinta jiwang ayat jiwang Pastikan si dia tersenyum mendengar ayat jiwang yang ucapkan