Post about biantara seserahan panganten

Biantara Seserahan Panganten

  • Asmadi

    UPACARA ADAT PERKAWINAN SUNDA D I S U S U N KU: MANG BECUS Upara Adat Panganten Sunda Upacara adat ieu sanes mangrupi hiji upacara keagamaan, nanging salah sahiji asmadi upacara adat pernikahan sunda UPACARA ADAT PERKAWINAN SUNDA D I S U S U N KU: MANG BECUS Upara Adat Panganten Sunda Upacara adat ieu sanes mangrupi hiji upacara keagamaan, nanging salah

  • 16.72MB - 1.5669 seconds