Post about cara membuat riben hantaran

Cara Membuat Riben Hantaran

  • Ayena Caracara Membuat Hantaran

    Sepupu saya kawin 18hb Dis haritu. So, entry kali ni saya nak kongsi macam mana nak buat hantaran last minit..hehe..Bahan-bahannya adalah: sanggar ilham kreatif caracara buat bunga riben Hari ni saya terjumpa informasi tentang cara-cara membuat bunga ros riben. Menarik untuk dikongsi bersama. Untuk maklumat lanjut boleh jenguk di link http

  • Cara Membuat Cup Cake Pelik Bin Ajaib

    Cara membuat cupcake – belajar cara buat cup cake. Wah waktu cuti ini memang seronok kalau santai-santai membuat resepi baru, kepada perempuan lah, ibu-ibu dan ~a wedding story d i y without a fuss~ Dear visitors, thank you for still visiting this blog. I had switched to my own website, www.bungatelor.com. Come and visit my new bunga telor guides over there.

  • Cerita Versi Kami

    Percayalah cakap aku, gubahan hantaran yang debeli siap adalah 2 kali ganda mahalnyer daripada kos bahan. Tapi korang jangan la pulak complain kalau beli & harga mahal. dia terima nikahnya langkah demi langkah Salam dan hai Saya rasa, adalah lebih baik saya buat post khas tentang langkah demi langkah untuk menghasilkan hantaran saya. Kebanyakkan emel yang