Post about cara membuat riben hantaran

Cara Membuat Riben Hantaran

  • Ayena Caracara Membuat Hantaran

    Sepupu saya kawin 18hb Dis haritu. So, entry kali ni saya nak kongsi macam mana nak buat hantaran last minit..hehe..Bahan-bahannya adalah: sanggar ilham kreatif caracara buat bunga riben Hari ni saya terjumpa informasi tentang cara-cara membuat bunga ros riben. Menarik untuk dikongsi bersama. Untuk maklumat lanjut boleh jenguk di link http

  • Two Plus One And More Cara Menghias Kotak Hantaran Yang

    Cara-cara: 1. Sediakan semua bahan, kalau ada kerta warna ektra pun sediakan sekali manatau tetiba dapat ilham warna lain. 2. Potong kertas pembalut dari dapur madihaa gubahan hantaran hasil keras tangan Seperti dijanjikan hari ni aku masukkan gambar2 gubahan hantaran yang telah disiapkan. Untuk pengetahuan kawan2 yang baru mengenali MaDiHaA.. (kawan2 dari

  • ~~story Of My Chantique~~ Hantaran Bunga Tisu

    Arini nak cerita pasal hantaran pada majlis perkahwinan Masha lepas. Mostly semua hantaran DIY sindri by Masha dengan bantuan dari akak Masha. dia terima nikahnya langkah demi langkah Salam dan hai Saya rasa, adalah lebih baik saya buat post khas tentang langkah demi langkah untuk menghasilkan hantaran saya. Kebanyakkan emel yang

  • 0.07MB - 0.0031 seconds