Post about carita pondok bahasa sunda

Carita Pondok Bahasa Sunda

  • Carita Sunda Babad Layung Lalungse Pikiran Kuring

    bagus nih.. untuk tugas bahasa sunda yg disuruh cari contoh carita babad.. cuma panjang banget ya-,- komp. saya gk bisa nge-print… harus ditulis dehh. basa sunda smp negeri 3 kota bogor dongengsajaksmp Wirehing sim kuring parantos heunteu ngawulang deui Bahasa Sunda, janten sim kuring ngagaduhan wawagel ngenaan eusi ieu blog. Kumargi memang rada sesah milarian

  • Kamus Basa Sunda Blogna Kang Héndry Manfaatkeun

    hatur nuhun kana perhatosanna. Nanging diajar Basa Sunda teu cekap ku ningali kamus, seueur nu kedah dijelaskeun atanapi dilarapkeun kana undak usuk basana. kabuyutan 111 tahun sebelum Indonesia merdeka, ketika para bupati dicekal, kekuasaan mereka di batasi. Cianjuran lahir, dari seorang Bupati Cianjur RAA.

  • Kamus Bahasa Sundaindo Indosunda Forum Tempat

    Kamus Bahasa Sunda-Indo & Indo-Sunda - Belajar Bahasa Lain. Kunjungi DISKUSI dan INFORMASI Kamus Bahasa Sunda-Indo & Indo-Sunda sasakala gunung tangkuban parahu « rohang kalam jeung daluang Sumpah Pasunda Bubat Prabu Linggabuana: "Nihan nu rudirana pikalwah iking Bubat saba Mwang kamahatmiam ngku pasamudaya satria Sunda Tan atemohan ring

  • 16.71MB - 1.4646 seconds