Post about cerito jowo

Cerito Jowo

  • Anang's Blog Streaming Radio Bahasa Jawa Dari Suriname

    Iseng-iseng streaming radio yang berbahasa Jawa yang ada di negara "cuwilan bangsa Jawa ing dunyo" yang ada di Amerika Selatan, Suriname. Dalam radio ini januari 2012 ~ kejawen wetan Ayo nglestarekno budoyo Jowo ben ora ilang soko bumi Nusantoro

  • Ipung Modul Bahasa Jawa Kelas X Semester Ganjil

    BAHAN AJAR KELAS X SEMESTER 1 PIWULANG 1 PRASTAWA KOMPETENSI DASAR : 1.Ngrungokake wara-wara 2. Wicara 3. Maca Cepet 4. Nulis Wacan Narasi Budaya Jawa musicdev mp3 music search engine Official Theme Song FIFA World Cup 2014 - La Copa De Todos The World Is Ours.mp3Size: 3,145 KB Hits: 64

  • Blog Punakawan Suroboyo Maret 2010

    Episode : Dendam Perempuan, Waspadalah! Ditulis Oleh Sujiwo Tejo Minggu, 27 September 2009 Semar lari ngos-ngosan di padepokannya, Klampis Ireng. cerita lucu bahasa jawa pitik mogok mangan Awake dhewe wiwit mbiyen dipakani sing mambu-mambu terus, ora tau sing enak-enak. Mbok pisan-pisan ora sah dienteni mambu!. Makani barang apik ora iso popiye?

  • 0.07MB - 0.0106 seconds