Post about sawer panganten sunda

Sawer Panganten Sunda

  • Bubuka Sawer Panganten Adat Sunda Akoer Lah Flv Youtube

    Mangga..bilih bade aya nu ka "Bale Nyungcung", disawer heula..! hajatan orang kampung youtube hajatan orang kampung - YouTube pengantin baru

  • Ngaguar Budaya Jeung Basa Sunda Conto Naskah Upacara Adat

    Forum silaturahmi pikeun pelajar nu mikareueus kana seni budaya sunda khususna Seni Budaya Cianjur kamus indonesiasunda KAMUS INDONESIA SUNDA I Kamus Indonesia Sunda Kota Bandung Jawa Barat Indonesia, Kamis, 27 Desember 2012 Mulai disusun hari Jum'at pada tanggal 12 Juni 2009.

  • 0.07MB - 0.0121 seconds