Post about serah terima panganten bahasa sunda

Serah Terima Panganten Bahasa Sunda

  • Contoh Pidato Contoh Pidato Sunda Biantara Nyérénkeun

    Contoh Pidato Sunda | Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén | Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé contoh pidato contoh pidato sunda biantara nyérénkeun Contoh Pidato Sunda | Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén | Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Lalaki

  • Contoh Surat Serah Terima Barang ~ Tutorial Kuliah Online

    Blog ini didedikasikan untuk dunia pendidikan di Indonesia, artikel dan materi kuliah di blog ini adalah kumpulan dari banyak buku dan literatur (baik pengertian kakawihan dalam bahasa sunda aansi Ririungan Ririungan urang karumpul Meungpeung deukeut hayu urang sosonoan Macangkrama urang ngawadul Urang silih tempas silih élédan Moal lila jeung babaturan

  • Kamus Basa Sunda Blogna Kang Héndry Manfaatkeun

    berguna banget ni kamus…aku bisa tau sodara2 Q ngomong apaan..aku orang sunda jg sunda kasar…ceplok batok..malu maluin… kamus indonesia sunda ~ kamus bahasa sunda Wilujeung dongkap kami ucapkeun ka sadaya rerencangan anu atos ngalongok ieu pakakas (Blog). Kami oge nyuhunkeun dihapunteun bilih aya kalepatan rek eta kakirangan

  • 16.72MB - 1.5495 seconds