Post about ukiran buah buahan

Ukiran Buah Buahan

  • Ukiran Buah Dan Sayur Cantik Dan Memikat Anneahira

    Ilustrasi ukiran buah dan sayur . Pastilah Anda pernah menghadiri gala dinner yang menyajikan panganan bersajikan ukiran buah dan sayur? Sekilas pintas tatanan sajian cara buat ukiran buah bunga cili youtube http://www.hairul.com/ Lawati blog panduan yang menarik di www.hairul.com

  • Seni Ukiran Gubahan Hiasan Buah Dan Sayuran Youtube

    boleh ah ambik idea ni time2 kenduri kawen..hehehhe. buat sendiri je.. kan lagi jimat apa pun layannnn. asyik tengok video buat duit, sukan, anwar, mahathir gambar buahbuahan yangel dan kelakar cisdel ebelum ini kami pernah kongsikan gambar pisang-pisang yang comel dan kelakar, kali ini kami nak kongsikan gambar-gambar buah-buahan lain pula. Buah-buahan ini semua

  • Mengenal Jenisjenis Kayu Yang Dibuat Ukiran Bimbingan

    Jenis-jenis kayu yang dibuat ukiran ada beberapa macam. Bahasannya ada di sini. kelas masakan pelbagai jenis masakan istimewa assalamuialaikum dan salam sejahtera . kami mengajar pelbagai jenis masakan. antaranya ialah pelbagai jenis masakan melayu, cina, western food, sushi dan juga gubahan